Zmaj 131

Dulkaarpad

Član
Učlanjen(a)
19 Mar 2011
Poruka
2.025
Lokacija
Beodra
Usluzan oglas:
Na prodaju Zmaj 131, motor sestak, nova pumpa, dizne, glava poravnata (pre 3 god.). Semerinzi su za zamenu (kupljeni novi semerinzi, stari vec izvadjeni). Inace na kombajnu je sve ispravno.
Kombajn poseduje sito za psenicu (zito, jecam, proso itd.), soju (suncokret itd.), detelinu. Na kombajnu je ugradjen bunker, ali moze da funkcionise kao dzakaros, ako se napr. radi manja parcela deteline, ili neko drugo sitno seme, onda se ne prazni u bunker, vec u dzakove.
Zitni heder 3 m + kompletna adaptacija za suncokret. Kombajn nije radio proslu i ovu sezonu i pocinje da smeta u hangaru.
Cena zavisi od mnogo faktora (posto vlasnik poseduje znacajnu kolicinu rezervnih delova za kombajn - napr.: glava motora, vodena pumpa, nova kosa (na koristena), stara pumpa visokog pritiska (koja je bila u funkciji pre zamene) kompletan menjac, remenje).
Cena je 1600 evra za kombajn.

Ako je neko zainteresovan nek' se javi preko e-maila (dulkaarpadjag@gmail.com), ili nek' nazove vlasnika: 0637512678.

Ako je neko zainteresovan preko e-maila mogu poslati brdo slika od remonta do rada kombajna. Od snimanja kombajn je kompletno remontovan (i limarija, kao i mehanicki delovi). A i da stavim snimak:

 
Vrh